Gaggia – Umetnost pravljenja kafe

Želja jednog čoveka za perfektnom espresso kafom 1930. godine u Milanu dovela je do rađanja jednog od najpopularnijih i najpoznatijih brendova, simbola italijanske kafe industrije, Gaggia. Više od pola veka, Gaggia snabdeva kako barove tako i domaćinstva inovativnim kafe aparatima, koji predstavljaju poslednju reč tehnologije u spremanju prave espresso kafe. Godinu za godinom, Gaggia je pravila prelepe, vanvremenske uređaje za pravljenje kafe, inspirisane nadaleko čuvenom italijanskom modom, dizajnom i dnevnom kulturom življenja “La Dolce Vita”.

Danas, više od 80 godina nakon prvog patentiranog uređaja za kafu, kompanija Gaggia svakodnevno radi i dizajnira sa ogromnom posvećenošću i strašću, odajući počast jedinstvenoj tradiciji pravljenja kafe i ljubavi ka čuvenom italijanskom espresu.

Nedavno su Gaggia espresso aparati stigli na tržište Srbije putem kompanija Gigatron i Tehnomedia . Sada i Vi možete u svojoj kuhinji napraviti najukusniju espresso kafu uz pomoć najkvalitetnijih italijanskih espresso aparata. Doživite “La Dolce Vita” i u svom domu uz kafu napravljenu Gaggia espresso aparatima . Uz našu kafu, najsvežiju espresso kafu na tržištu, koja dolazi pravo iz pržionice, u jedinstvenom pakovanju sa pažljivo odabranim svakim zrnom kafe, svaki dan započećete sa jedinstvenim užitkom ukusa, arome i mirisa u svakoj šoljici kafe.

1.GAGGIA CADORNA BARISTA

Jedan od najboljih kafe aparata na tržištu iz Gaggia porodice je svakako GAGGIA CADORNA BARISTA. Sa pravom ga zovu Ferari među aparatima za kafu. Spremite se za jedinstveno i ultimativno iskustvo pravog bariste u svom domu. Čak do 6 različitih vrsta napitaka od kafe se mogu napraviti ovim sjajnim aparatom, sve na dohvat ruke. Poseduje opciju kreiranja do 4 korisnička profila, personalizovana na način upravo onako kako najviše volite svoju šoljicu kafe. Profesionalni dodatak za pravljenje pene i čuvenog “latte art” stila daje Vam osećaj da ste i sami pravi barista.

Dostupnost ovog sjajnog espresso aparata možete proveriti na sledećem linku – GAGGIA CADORNA BARISTA.

2.GAGGIA VIVA STYLE

Za sve one koji tragaju za najboljim odnosom cene i kvaliteta, za povoljnim malim kućnim aparatom za espresso kafu. a opet dovoljno kvalitetnim da se u kućnim uslovima napravi idealna šoljica kafe, naš predlog iz porodice Gaggia aparata za kafu je GAGGIA VIVA STYLE. Ovaj aparat za kafu, osim povoljne cene, nudi jedinstven ukus prave italijanske espresso kafe svaki dan. Dostupan je u 3 boje, i lako će se uklopiti u svaki kuhinjski enterijer. Poseduje pumpu od 15 bara, idealan pritisak kako bi se dobio pravi ukus kremaste espresso kafe. Praktičan je za svakodnevno upotrebu, lako se koristi i čisti.

Dostupnost ovog povoljnog espresso aparata možete proveriti na sledećem linku – GAGGIA VIVA STYLE.

3.GAGGIA NAVIGLIO

Jedan od najboljih aparata za kafu koji nam stiže iz porodice Gaggia automatskih aparata za pravljenje espresso kafe je GAGGIA NAVIGLIO. Aparat je trenutno dostupan u Tehnomedia prodavnicama. Ovaj sjajni aparat za pravljenje espresso kafe razlikuje se od ostalih modela upravo po tome što poseduje mlin za mlevenje kafe u zrnu. Mlin za mlevenje kafe je napravljen 100% od keramičkih materijala kako bi se osigurale visoke performanse aparata i dobila najbolja aroma kafe nakon mlevenja. Rotirajuća glava dozvoljava Vam odabir između 3 različite jačine i podešavanja za najfiniju espresso kafu. Najbitnija odlika je podešavanje finoće mlevenja kafe u čak 5 različita nivoa. Novi sistem “CAPPinCUP” izvlači mleko iz posude, pretvara ga u mlečnu penu i sipa u šolju.

Dostupnost jednog od najboljih espresso aparata iz Gaggia porodice možete proveriti na sledećem linku – GAGGIA NAVIGLIO.

4.GAGGIA ACCADEMIA

Po ocenama svih relevantnijih sajtova za testiranje aparata za kafu, najbolji aparat za espresso kafu koji nam donosi italijanska firma Gaggia je sjajni GAGGIA ACCADEMIA. Gaggia Accademia je potpuno automatski aparat za espresso kafu s integrisanim keramičkim mlinom, dizajniran i proizveden u Italiji. Upravljanje i programiranje se vrši pomoću TFT ekrana u boji i tastera. Prilagođen potrebama korisnika, jednostavno, intuitivno i potpuno detaljno vodi korisnike kroz funkcije personalizacije, kuvanja i čišćenja. Dupli bojler skraćuje vreme pripreme napitaka, jedan za espresso drugi za paru i vrelu vodu. Vaš uređaj je uvek čist, zahvaljajući automatskom ciklusu pranja i programu skidanja kamenca.

Dostupnost Gaggia Accademia automatskog aparata za espresso kafu sa 8 različitih vrsta napitaka možete proveriti na sledećem linku – GAGGIA ACCADEMIA.

Naravno, ne zaboravite da posetite i našu prodavnicu CreamCoffee i odaberete omiljeni ukus kafe.

Kolumbija, Etiopija, Kenija, Ruanda, Gvatemala, Kostarika, Artina ili Superior kafa – izbor je samo Vaš!

KUPI NAJUKUSNIJU KAFU SADA!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.